· 

Zakyntos di. dag 4

Vandaag dinsdag 5 juni. De rode Hyundai omgeruild voor een mooie witte Kia Picanto. Heerlijk autootje. Boodschappen gehaald voor de komende week bij de Lidl. :-) Niet om de hoek. 23 km. rijden in de industrie- groothandelregio van Zakyntos-stad. Wat je ver haalt is lekker. Daarna met de witte Kia Picanto richting Dafni beach. 🌴 Een zeer slechte hobbelige weg dwars door de bergen. Ook daar waren plekken waar de schildpadden eieren hadden gelegd afgezet. Het strand van Dafni beach. 🌴 behoort tot het Nationaal park. Na zonsondergang mag je daar niet meer verblijven. De ligbedjes zijn gratis en de drankjes worden op afroep netjes gebracht en niet duur. De mensen allemaal erg aardig. Bij binnenkomst wordt je verwelkomd en krijg je uitleg over de strandregels. Dít ter bescherming van strand en schildpadden. In studio gekookt. Super! (Mama en Lidl waren hier uiteraard verantwoordelijk voor. Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Reactie schrijven

Commentaren: 0