· 

Zakyntos do. dag 6

Donderdag 7 juni


Na een slechte nacht (muskitos) en daardoor wel vermoeid met de Kia Picanto via Agio Sostis naar Keri gereden. Daar kan je met een loopbrug naar een klein eilandje (Agios Sostis Island). Voor 5 euro kan je als je wilt naar het strand aan de andere kant van het eiland en mogelijk kom je daar dan ook nog schildpadden tegen. Niet gedaan want ons doel was een andere. Eerst nog Keri beach bezocht. Armoedig, smal strand met eigenlijk alleen maar kiezels. Een van de weinige kiezelstranden op Zakyntos. Verder gereden naar Keri cape met het "lighthouse" met de grootste vlag van Zakyntos. Een wandeling gemaakt met daar uitzicht op de rotsen en de azuurblauwe Ionische zee. Echt geweldig. De avond met Griekse livemuziek gegeten bij Giovani. Een hele mooie gezellige afsluiting van een mooie vakantiedag op z'n Grieks.Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.