· 

Zakyntos wo. dag 12

Daphne-beach, een strand dag.


Vandaag opnieuw Dafni beach bezocht. 🌴 Er blijken 2 wegen te zijn die van de ene kant van de kust naar de andere gaat. Beide erg slecht maar mogelijk de vandaag gereden weg iets beter dan de vorige keer. Wederom dus een zeer slechte hobbelige weg vol met losse stenen met enorme steile hellingen en afdalingen dwars door de bergen. Het strand van Dafni beach. 🌴 behoort tot het Nationaal park en is in dít opzicht, ook qua bereikbaarheid een bijzonder strand. Als je enige rotsen aan het strand weet te omzeilen kan je overigens heel wat kilometers aan kustlijn lopen zonder iemand tegen te komen behalve de sporen van de schildpadden op weg vanuit zee naar de leg plaats van de dieren en weer terug. Dít gedaan. Leuk om te zien. Een echte strand stranddag. Van dag de auto voor het laatst. De sleutel onder de stoel gelegd. De witte Kia Picanto wordt morgenochtend weer opgehaald na hiermee heerlijk ruim 550 kilometer over het eiland te hebben gereden. Morgen en overmorgen ook nog 2 wandel-stranddagen.